Харківська фірма виграла тендер на будівництво спортивного майданчика на Вовчинецькій

Управління капітального будівництва, на сайті електронних публічних закупівель Prozorro, опублікувало протокол засідання тендерного комітету по закупівлі робіт з будівництва комплексного спортивного майданчика для ігрових видів спорту в районі вулиць Симоненка, 3в – Вовчинецька, 202в.

Сам аукціон пройшов 12 березня між трьома учасниками. При очікуваній вартості робіт у 3 700 000 грн, найменша пропозиція надійшла від товариства «Будівництвозахід», 3 604 014,07 грн. Інший учасник торгів, «Спортивна компанія «Люксон Спорт» готова побудувати спорткомплекс за 3 687 500 грн. Найвища пропозиція у 3 700 000 грн надійшла від останнього учасника торгів, ТОВ «Бествей ЛТД».

 

У підсумку, тендерний комітет переможцем торгів визнав товариство з обмеженою відповідальністю «Спортивну компанію «Люксон Спорт» із пропозицією у 3 687 500 грн. При цьому найменшу вартість робіт, яку запропонувало товариство «Будівництвозахід», комітет відхилив посилаючись на зауваження до пропозиції учасника.

 

Відтак, днями УКБ опублікувало повідомлення про намір укласти договір із ТОВ «Спортивна компанія «Люксон Спорт».

 

Відзначимо, що від червня 2017 року міське управління капітального будівництва 5 разів оголошувало торги з будівництва комплексного спортивного майданчика для ігрових видів спорту в районі вулиць Симоненка, 3в – Вовчинецька, 202в. Всі попередні аукціони на сайті електронних публічних закупівель Рrozorro завершились у статусі «торги не відбулися».

 

Довідково: за даними аналітичної системи Youcontrol, ТОВ «Спортивна компанія «Люксон Спорт» заснована у 2016 році на Харківщині. Основний вид діяльності - роздрібна торгівля спортивним інвентарем у спеціалізованих магазинах.

Скрін з Youcontrol

 

У компанії є досвід участі у державних закупівлях. За підсумками 2017 року товариство виграло 12 тендерів на загальну суму понад 19 млн грн.