У Франківську хочуть розробити ДПТ для будівництва комплексу багатоповерхівок у Пасічній  

Нове будівництво заплановане відразу на трьох земельних ділянках по вулиці Пасічній. Території хоча і відносяться до присадибних ділянок, але підпадають під категорію земель житлової забудови.

В Івано-Франківську на розгляд виконавчого комітету винесено проект рішення «Про надання дозволу на розроблення детальних планів територій», яким одночасно хочуть дозволити розробку відразу дев’яти ДПТ.

 

Один із пунктів стосується надання дозволу на розробку детального плану території для будівництва групи багатоквартирних житлових будинків на вулиці Пасічній (в межах будинків № 42-56). Сюди входить три земельні ділянки, загальна площа яких близько 0,2 га.

 

Адресою земельної ділянки площею 0,07 га вказана вулиця Пасічна, 42. Згідно даних кадастрової карти, із жовтня 2016 року земля перебуває у власності Кліменко Ірини Вікторівни.

 

 

Наступною йде земель ділянка площею 0,03 га, по вулиці Пасічна, 44. Як і попередня ділянка, територія теж перебуває у приватній власності Кліменко Ірини Вікторівни.

 

 

Останньою зазначена ділянка по вулиці Пасічна,42, площею 0,1 га. За даними кадастрової карти, правом власності на територію, із червня 2016 року, володіє Остап'як Юрій Іванович.

 

 

Ділянки розташовані поруч одна з одною. Більше того, їх цільове призначення одне і теж - для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд. Території хоча і відносяться до присадибних ділянок, але підпадають під категорію земель житлової забудови.