Ціни на продаж квартир в Івано-Франківську

Купити квартиру в Івано-Франківську можна від $15000 — ціни на житло у місті знизились.

Протягом останніх кількох місяців ціни на продаж квартир у Івано-Франківську зменшилися приблизно на 5%, і водночас виросла кількість пропозицій.

Як розповів Domik.ua спеціаліст з продажу нерухомості первинного і вторинного ринків АН City live Василь Марчук, купуються квартири, власники яких встановлюють найнижчі ціни.

Цікавляться покупці й квартирами на первинному ринку житла, але переважно інвестують у новобудови Івано-Франківська на завершальних стадіях будівництва, оскільки в місті багато проблемних забудов.

Більше про новобудови Івано-Франківська можна дізнатися на форумі.

Однокімнатну квартиру економ-класу в Івано-Франківську можна придбати в середньому за ціною від $15000 в центрі та прицентральних районах міста та від $13000 на околиці. Приблизно на тому ж рівні ціни на недорогі однокімнатні квартири в Полтаві — житло на околицях міста можна придбати від $14000.

Вартість бюджетної двокімнатної квартири в центрі та прицентральних районах Івано-Франківська стартує від $18000. На околиці міста подібне житло коштуватиме приблизно на $2000 дешевше.

Житло класу “бізнес” в Івано-Франківську пропонують за ціною від $25000 для однокімнатної та від $30000 для двокімнатної квартири.