ТОП-5 найпопулярніших новобудов Івано-Франківська


У квітні, аналітики порталу "Нерухомість від забудовників" склали рейтинг найпопулярніших комплексів Івано-Франківська.

 

Номінантів оцінювали за такими критеріями: кількість переходів, дзвінків, продажів. Пропонуємо поглянути на рейтинг ТОП-5 найпопулярніших новобудов Івано-Франківська у березні 2020.


На першій сходинці розмістився житловий комплекс Lystopad. Він зручно спроєктований та має високі показники безпеки. Унікальна підсвітка комплексу та художні мурали створюють приємний зовнішній вигляд.

 

Ще однією з основних переваг новобудови є екологічно чистий район, великі зелені насадження та  чисте повітря. Це відмінний варіант для людей, які шукають комфортне житло та якісне житло.

 

 

Житловий комплекс HydroPark DeLuxe розмістився на другій позиції. Будинки в «HydroPark DeLuxe» мають високі показники безпеки — в комплексі є охорона та ведеться безперервний відеонагляд.

 

На першому поверсі знаходиться хол з консьєржем, а також спеціальні зони для зберігання колясок, санчат та велосипедів.

 

Одною з основних переваг новобудови є зручний район поблизу парку та озера, великі зелені насадження та чисте повітря. Це відмінний варіант для успішних людей, які шукають комфортне житло, котре буде економити їх час.

 

 

На третьому місці новий проєкт компанії “Вертикаль” — Містечко Козацьке. Це проєкт стандарт класу, котрий включатиме 5 кварталів названих на честь славних гетьманів та дитячий садочок “Козачок”.

 

ДО ТЕМИ: Рейтинг найдешевших квартир в новобудовах Івано-Франківська

 

В містечку внутрішній двір кожного кварталу буде закритий для машин. В проєкті передбачений підземний паркінг та паркувальні зони, виведені по периметру комплексу.

 

 

Четверте місце в рейтингу посідає Містечко Мануфактура. Житловий комплекс Містечко Мануфактура включає 3 будинки на 10 поверхів кожний, які розташовані один навпроти одного. Доступний простір між будинками відданий винятково під потреби мешканців.

 

Зона закрита від автомобілів і включає майданчики для дітей. Поруч встановлені спортивні тренажери, розбиті парки та прогулянкові алеї. Виконаний авторський зелений дизайн, а подвір’я буквально утопає в зелені.

 

Гостьове паркування винесене за межі двору, тому безпеці дітей нічого не загрожує.

 

 

На п'ятому місці розмістився житловий комплекс Parus. Parus - проєкт компанії «Blago developer». Легкий бриз, свіже повітря, приваблива набережна, що потопає у зелені, — це не казка, а реальність нового комплексу елітних апартаментів.

 

«Parus» - це унікальний проєкт, в якому вперше в Івано-Франківську зводитимуться не просто квартири, а розкішні апартаменти з виглядом на міське озеро. Тут життя ніби зупиняється для того, щоб насолодитися ним після стрімкого ритму життя.