Суд по скасуванню присвоєння поштової адреси будинку по Мазепи, 35А перенесли

На суд не з'явилися представники від позивача, вони передали клопотання про перенесення розгляду справи.

Інші сторони не заперечували проти цього клопотання. Це перша неявка від сторони позивача. В результаті, суд перенесли на 4 листопада на 10:30 год.

18 жовтня 2016 року в Івано-Франківському міському суді відбулося слухання цього позову. Справу розглядала суддя Домбровська Г.В. Третіми особами виступили Департамент містобудування архітектури та культурної спадщини виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради та Приватне підприємство “Прогрес-Буд ІФ”.

Будівля по Мазепи, 35А стала скандальною через незгоду із забудовую свого двору мешканців навколишніх будинків.

В результаті, люди влаштовували протести, перекривали рух автотранспорту на вулиці Мазепи, пишуть Версії.

У липні 2016 року, після трьох років скарг мешканців, багатоповерхівці на вулиці Мазепи, 35А в Івано-Франківську таки присвоїли поштову адресу. Рішення прийняли на засіданні міськвиконкому.

Тоді з 12-ти присутніх членів виконкому 10 проголосували “за”. Заступник міського голови Микола Вітенко та секретар міськради – утрималися.

Тому ОСББ “Гетьмана Мазепи 35А” подали до суду на виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради щодо визнання протиправним та скасування рішення органу місцевого самоврядування в частині присвоєння поштової адреси багатоквартирному житловому будинку.