«Плати, коли збудують»: спеціальна пропозиція до свят від компанії «МЖК Експрес-24»


Будівельна компанія «МЖК ЕКСПРЕС-24» підготувала спеціальну пропозицію до новорічно-різдвяних свят – «Плати, коли збудують»!

 

В рамках акції компанія пропонує стати власником житла у затишному житловому комплексі «Паркове містечко». Обираючи будь-яку квартиру на будь-якому поверсі у будинках V та VI черги житлового комплексу «Паркове містечко», ви сплачуєте лише авансовий платіж – 30% від загальної вартості квартири.

 

А наступні платежі проводитимуться після того, коли вашу квартиру буде збудовано. Окрім того, на більшість квартир також діє система розтермінування на 24 місяці.

 

Обираючи пропозицію від «МЖК ЕКСПРЕС-24», ви обираєте житло від лідера будівельної сфери Прикарпаття. Адже будівельна компанія за підсумками 2020 року посіла перше місце в Івано-Франківській області та отримала відзнаку «Компанія року», як офіційне підтвердження першості підприємства на ринку.

 

Ставши власником квартир від компанії «МЖК Експрес-24», ви обираєте сучасне, комфортне та якісне житло для себе і своєї сім’ї.