Житло від компанії «МЖК Експрес-24» – надійна інвестиція в майбутнє


Будівельна компанія МЖК Експрес-24, яка на ринку нерухомості з 1996 року, увійшла до переліку найкращих компаній України 2019 року і отримала нагороду «ЛІДЕР РОКУ» в Україні.

 

За час свого існування на будівельному ринку (майже 24 років), компанія «МЖК Експрес-24» зводила житло в Івано-Франківську, Калуші, Городенці, Кам’янці-Подільському та Києві.

 

На цей час будівельна компанія веде будівництво 3 повноцінних житлових комплексів у Івано-Франківську та Коломиї.


 

ЖК «Паркове містечко» – це житло у серці Івано-Франківська (розташоване на вулиці Національної Гвардії у декількох хвилинах від міського парку імені Т. Шевченка та центру міста).

 

МЖК

 

На цей час ведеться будівництво 5-ї черги з підземним паркінгом та сучасним громадським простором (мультифункціональний стадіон, скейт-парк, BBQ-зона, street workout, сучасний дитячий майданчик, батути, відпочинкові зони), сквером та закритим «італійським» двориком (здача у середині 2020 р.).

 

МЖК

 

Переглянути планування квартир можна на сайті parkove.if.ua. За деталями звертайтеся у центр продажу (вул. Національної Гвардії, 14), а також за телефоном +380 (066) 433 00 65.

 

мжк експрес 24

ЖК «Millennium» біля міського озера в Івано-Франківську – це затишок та комфорт міського життя, грамотно інтегровані в природу. Однією з особливостей житлового комплексу “Millennium” є облаштований біля кожного будинку затишний, безпечний та зелений внутрішній двір.

 

Грамотно спроєктований простір на прикладі «італійських двориків», де немає місця автомобілям та міському шуму, створює додаткові умови для найкращого відпочинку. Відсутність машин дозволить створити особливий екологічно чистий мікроклімат для відпочинку у дворі.

 

Система підземних паркінгів дасть можливість власникам авто не турбуватись про їх збереженість, а система відеоохорони подбає про їх безпеку. Родзинкою житлового кварталу стане паркова алея та набережна на малому озері для прогулянок та відпочинку. Здача житлового кварталу «Millennium» у 2020 р.

 

Обрати житло можна на сайті millennium.if.ua за телефоном 066 433 00 61.

 

 

мжк експрес 24

 

ЖК «Столичний квартал» у центральній частині м. Коломия. Грамотно спроєктований життєвий простір створює виняткові умови для життя та відпочинку на затишній території в центрі м. Коломия: унікальна набережна біля Ткацького озера для неспішних прогулянок, озеленені території з продуманим ландшафтним дизайном для відпочинку, сучасні, надійні, безпечні ігрові майданчики для ваших дітей,  спортивні зони для активного проведення дозвілля, спеціально відведені паркомісця. І все це в поєднані з якісними та надійними квартирами, у вартість яких вже входить все необхідне.

 

Здача першої черги ЖК «Столичний квартал» планується у середині 2020 р. Щоб дізнатися більше, телефонуйте: (050) 433 43 40 та (096) 433 43 40.

 

Інформаційний центр: м. Коломия, вул. Шипайла, 38А. Переглянути планування квартир на сайті stolychnyi.if.ua.


 

Ставши власником квартир від компанії «МЖК Експрес-24», ви обираєте сучасне, комфортне та якісне життя для себе і своєї сім’ї.