Кваритири від «МЖК Експрес-24»: бронюй зараз – плати пізніше


Одним з основних принципів роботи компанії МЖК Експрес-24 - є надійні та захищені інвестиції, що супроводжуються активними темпами будівництва та вчасною здачею житла в експлуатацію.

 

"Ми зробили ціни доступними та розробили вигідну для клієнтів систему розтермінування. Суть її полягає в тому, що спочатку ви сплачуєте від 30% загальної вартості житла. Цей внесок сплачується протягом 2-х місяців і може бути розділений на 2 платежі", - розповідають у компанії.

 

Внесення залишкової суми здійснюється щомісячно або щоквартально рівними частками (за вибором покупця).

 

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ: Житло від компанії «МЖК Експрес-24» – надійна інвестиція в майбутнє

 

Кінцевий термін погашення вартості квартири – день закінчення зведення будинку. Відповідно, чим швидше буде оформлено договір купівлі/продажу, тим більше часу для оплати загальної суми залишається у покупця.


На цей час будівельна компанія веде будівництво ТРИ повноцінних житлових комплекси в Івано-Франківську та Коломиї.

 

1) ЖК «Паркове містечко»

 

Переглянути планування квартир можна на сайті parkove.if.ua. За деталями звертайтеся у центр продажу (вул. Національної Гвардії, 14), а також за телефоном +380 (066) 433 00 65.

 

 

2) ЖК «Millennium» біля міського озера в Івано-Франківську  Обрати житло можна на сайті millennium.if.ua за телефоном 066 433 00 61.

 

мжк експрес 24

 

3) ЖК «Столичний квартал» у центральній частині Коломиї. Здача першої черги ЖК «Столичний квартал» планується у середині 2020 р. Щоб дізнатися більше, телефонуйте: (050) 433 43 40 та (096) 433 43 40.

 

Інформаційний центр: м. Коломия, вул. Шипайла, 38А. Переглянути планування квартир на сайті stolychnyi.if.ua.

 

мжк експрес 24

Ставши власником квартир від компанії «МЖК Експрес-24», ви обираєте сучасне, комфортне та якісне життя для себе і своєї сім’ї.