Окремі проекти в новобудовах виростуть на 10-15% в ціні

Поки іванофранківці активно розпочинають сезон літніх відпусток, на первинному ринку також можливі певні зміни. Яким буде клімат у сфері будівництва та що очікувати від первинки у найгарячіший період року, розповів Аналітичний центр blago developer.

На початку літа забудовники Івано-Франківська можуть підняти вартість квадратного метра ще на 10-15%. Однак здорожчання цін стосується лише певної категорії новобудов. Мова йде про інноваційні проекти, що відповідають вимогам та критеріям сучасного способу життя. Чим відрізняються такі житлові комплекси від традиційних? Наведемо кілька прикладів.

 

Якість будівництва: використання найбільш якісних у світі будівельних матеріалів, сучасної техніки, конструкторські та архітектурні рішення, дотримання вимог державних стандартів, впровадження інноваційних технологій, різноманітність планування квартир, можливість індивідуального планування.

 

Інфраструктура комплексів: супермаркети, СПА-центри, фітнес-клуби, дитячі кімнати, кафе, ресторани, медичні кабінети тощо.

 

Озеленення території: ландшафтний дизайн, парки, сквери.

 

Здоров‘я та відпочинок: мультифункціональне спортивне поле, дитячі та спортивні майданчики, місця для відпочинку.

 

Безпека: концепція “Двір без автомобілів”, зовнішній багаторівневий паркінг, підземний паркінг, відеонагляд, обмежений доступ на територію, цілодобова служба охорони.

 

Репутація забудовника: досвід роботи, реалізовані проекти, програми лояльності, участь у державних програмах підтримки молодих сімей і малозабезпечених.

 

Обираючи житло з переліченими зручностями, інвестор отримує якісний продукт європейського зразка та найбільш комфортні умови проживання та відпочинку.

 

Купити квартиру в Івано-Франківську можна в сучасних житлових комплексах ManhattanComfort Parkмістечко Соборне, та елітних комплексах ParusFranko River Club, Royal Hall від будівельної компанії «blago developer».