На Прикарпатті з молотка продають дві медичні будівлі


У рамках малої приватизації у Галичі виставили на аукціон корпус колишньої центральної районної лікарі, а у Коломиї – нежитлову будівлю Коломийського міжрайонного фтизіопульмонологічного диспансеру, повідомляється у системі Прозорро.Продажі.

 

Про це пише Курс.

 

Хірургічний корпус колишньої ЦРЛ у Галичі повторно виставила на торги Галицька міська рада з початковою ціною 3 122 921 грн. Площа приміщення – 1468,6 кв. м.Торги відбудуться 9 листопада за гібридним голландським аукціоном. Тобто під час аукціону початкова вартість лоту буде знижуватися – поки хтось з учасників не зупинить зниження.

 

Далі відбувається етап закритих цінових пропозицій: інші учасники можуть запропонувати ціну, вищу зафіксованої. Переможцем стає той, хто запропонував найбільшу суму.

 

“Нежитлове приміщення колишньої центральної районної лікарі. Внаслідок тривалого невикористання відбулися суттєві пошкодження та руйнування інженерних мереж. З метою подальшого використання, усунення пошкоджень тривалого погоднього впливу необхідно провести ряд ремонтно-будівельних робіт”, – зазначається в описі до лоту.

 

Ця будівля не використовується з 2016 року. Частина першого поверху перебуває в оренді Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції, річна орендна плата – 1 грн.

 

Договір оренди діє до закінчення воєнного стану та протягом чотирьох місяців з дати припинення чи скасування воєнного стану.

 

У Коломиї Управління земельних відносин та майнових ресурсів міської ради виставило на аукціон нежитлову будівлю Коломийського міжрайонного фтизіопульмонологічного диспансеру площею 154 кв. м.

 

Стартова ціна – 2 838 263,26 грн. Торги відбудуться 11 листопада за англійським аукціоном – виграє той учсаник, який запропонує найбільшу ціну за результатами трьох раундів.