Місце гармонії та спокою – внутрішні двори на території наших житлових районів "Спілки забудівників"


Будівельна компанія “Спілка забудівників” створює житлові простори, де ідеально поєднуються затишок та комфорт.

 

Внутрішні двори, які ми облаштовуємо на території житлових об’єктів, уже давно стали улюбленим місцем відпочинку для всіх мешканців.


 
Наші двори відзначаються ретельно продуманим плануванням та наповненням, які задовольняють потреби кожного члена сім'ї. Ми попіклувались, щоб навіть найменший наш житель міг знайти тут заняття для себе та зробили все, щоб малеча бавилась не в гаджетах, а з друзями на вулиці!

 

Тут облаштовані багатофункціональні відпочинкові зони, безліч яскравих гойдалок і гірок, спортивні майданчики з універсальним полем для мініфутболу та альтанки.



Щоб розвантажити територію, у дворах обох районів облаштовані підземні паркінги. Так, у ЖК “Містечко Центральне” відпочинкова зона є домінуючою та повністю вільною від автотранспорту, а у ЖР “Княгинин” – від авто закриті цілі двори. Це забезпечує безпеку пішоходів та надає можливість вільно насолоджуватися прогулянками на свіжому повітрі.

 

Особливу увагу ми приділяємо дизайнерським зеленим зонам, які прикрашають наші двори. Авторське озеленення, вічнозелені рослини та ландшафтний дизайн створюють атмосферу затишку та спокою навіть у зимовий період.



Раді зазначити, що наші двори стали не лише відмінною площиною для ігор та розваг, але й чудовим місцем для взаємодії сусідів. Тут завжди людно й панує справжня домашня атмосфера.