БК “Спілка забудівників” - клієнтоорієнтованість та надійне партнерство


Клієнтоорієнтованість та надійне партнерство. БК “Спілка забудівників” прагне зробити процес купівлі нерухомості максимально простим та приємним. Тому ми відкриті до наших покупців й забезпечуємо індивідуальний підхід до кожного. 

 

Наша команда завжди готова допомогти з усіма питаннями та вибрати оптимальний варіант, який відповідає вашим потребам та бюджету. Разом з нами ви отримуєте не лише нерухомість, а й надійного партнера, готового підтримати вас на кожному етапі здійснення покупки.

 

Наша мета – створити середовище, де кожен майбутній мешканець почуватиметься комфортно та щасливо. Пропонуємо широкий вибір нерухомості: від квартир різної площі й планування до комерційних приміщень різноманітного призначення.

 

А щоб проживання у наших комплексах було повноцінним та зручним, забезпечуємо доступ до паркомісць, гаражів та соціальної інфраструктури, яка передбачає торгові центри, кав’ярні та освітні заклади.

 

20-річна історія успіху компанії свідчить про наші надійність та професіоналізм.За період діяльності, щасливими власниками нашого житла стали майже вісім тисяч сімей.

 

Ми збудували та здали в експлуатацію:

 

  • понад 410 000 кв. метрів, а це – понад 7400 квартир 
  • мережу дошкільних навчальних закладів “Вулик”
  • дві приватні гімназії “Крила”
  • торговий центр “Київський”
  • торгово-розважальний центр “Княгинин”.

 

Ми продовжуємо розвиватися, шукаємо нові проєкти та досягаємо нових висот. Обирайте надійного забудовника – обирайте нашу будівельну компанію!