Інтер'єр в стилі лофт — сучасне дизайнерське рішення


Інтер'єр в стилі лофт з'явився в Америці в середині сорокових років, коли виробничі і складські приміщення, і занедбані склади переробляли, облаштовували і створювали комфортні і затишні умови для життя.

 

Більшою мірою інтер'єр в стилі лофт створювався творчими й креативними особистостями, які не мали особливої можливості для облаштування та купівлі житла, тому і з'явився стиль лофт в інтер'єрі кухні, спальні і квартири в цілому.

 

Креативний дизайн інтер'єру в стилі лофт дозволяє також використовувати житло творчими людьми для різних показів, виставок, вечірок, що досить практично, враховуючи особливості життя людей творчої професії.

 

Все натурально

 

Найчастіше використовують цеглу для декору стін, дерев’яні меблі або необроблені матеріали. Також для декору використовують такі матеріали як: камінь або метал.

 

Нехай буде світло!

 

Темні кольори візуально зменшують простір, тому використовуйте їх тільки в якості акцентів. Оздоблюйте оселю світлими кольорами та максимальною кількістю світла.

 

Мистецтво й ще раз мистецтво!

 

Суть цього стилю в деталях. Великі дзеркала, картини та скульптури, витвори сучасного мистецтва. А також чудернацькі світильники та будь-що вам подобається.

 

Хотіли б собі квартиру в стилі лофт? Телефонуйте або заходьте на сайт, обирайте планування квартири для свого стилю життя.

 

+38 050 087 77 77.

Наш сайт:  https://centralne.if.ua/.