“Місто в місті”: про концепцію житлового району “Княгинин”


Концепція житлового об’єкту – це важливий критерій, на який ми орієнтувалися під час проєктування нашого житлового району “Княгинин”. Ми прагнули досягнути найвищого рівня доступності для майбутніх мешканців, тому заклали формат “місто в місті”.

 

На території передбачені багатофункціональні закриті від авто двори, найбільший у регіоні підземний паркінг, ТРЦ, фітнес-центр, кафе, медичний центр, продовольчий супермаркет, спеціалізовані продовольчі магазини, салони краси та сервіси з надання різноманітних послуг, а також приватна гімназія.

 

Під час підбору специфіки комерційної нерухомості, ми в першу чергу зважаємо на інтереси жителів. Тому в пріоритеті – створення максимально широкої інфраструктури району.

 

Надзвичайно приємно, коли самі жителі та власники комерції беруть участь у розвитку району. Тож уже в процесі заселення території комплексу, як реакція на запит жителів, з’явилися інші об’єкти інфраструктури. Так, на цей час на території району понад 100 форматів інфраструктури.

 

Так склалася, що наша цільова аудиторія – молоді сім’ї з дітьми. Тому ми намагаємося робити акцент на сімейних закладах, магазинах для дітей та підлітків, дитячих студіях розвитку.

 

Наш житловий район обирають безліч молодих сімей та молодих підприємців, які активно розвивають або хочуть відкрити свій перший бізнес. Саме тому в торгово-розважальному центрі “Княгинин”, що розташовний на території, спільно з архітекторами розроблено широкий набір форматів приміщень – від невеликих (5-10 кв.м) до великих просторів з наявністю інженерних потужностей, достатніх для якісного функціонування (80-100 кв.м).

 

Така концепція дає можливість створити найрізноманітніші приміщення як для професійних операторів будь-якого формату, так і для мешканців комплексу. 

 

Так, на другому й третьому поверхах розміщуються магазини, кафе й ресторани, салони краси – заклади, для яких важливі фасадні вітрини та оглядовість з вулиці. На рівні четвертого поверху можуть розташовуватися розважальні та відпочинкові заклади, дитячі студії. Тут буде все необхідне, щоб задовольнити потреби споживачів.

 

Поступово на території району створюється унікальна спільнота, в якій панує своя домашня атмосфера. БК “Спілка забудівників” – будуємо для молоді, розбудовуємо молодий район, будуємо завтрашню Україну!