Марцінків хоче демонтувати горезвісний кран на Гаркуші


В Івано-Франківську залишається невирішеною проблема з аварійним краном на вулиці Гаркуші, який не можуть демонтувати.

 

Міська влада неодноразово піднімала дане питання, проте відповідних повноважень на його усунення немає. Сьогодні під час оперативної наради міський голова Руслан Марцінків вчергове поцікавився, коли врешті його заберуть, пише Ратуша.

 

За словами першої заступниці мера Вікторії Сусаніної, справа зараз в суді. На пропозицію Марцінківа, приїхати та зрізати кран, зазначила, що в такому разі подати в суд можуть на них через перевищення службових повноважень. Тому проблему треба вирішувати законним шляхом. Наразі створена комісія, яка завідує цим.

 

"Мене цікавить вирішення цієї проблеми. Я знаю наших юристів, це буде на 10 років. Кран впаде, потім будемо бідкатися. Хочеш завалити справу – створи комісію. Прийміть рішення сесії міської ради – зрізати кран", – зазначив Марцінків.

 

Сусаніна зауважила, що ніхто не візьме на себе відповідальність його зрізати, бо кран проходить по кримінальній справі і поки її не знімуть – нічого з ним робити не можна.

 

Проте Марцінків наполіг і на сесію міської ради все ж підготують проєкт рішення від управління надзвичайних ситуацій про демонтаж даного крану.