«Ми зізнаємося вам у коханні»: компанія blago дарує знижки на квартири


Технологічна компанія, яка будує нерухомість, любить усіх та висловлює свої почуття так, як вміє найкраще.

 

Напередодні Дня закоханих кожен, хто планує купівлю квартири, може наважитися на важливий крок та сказати «так» своїй новій квартирі.

 

До 23 лютого 2024 діють знижки на квартири:

 

-5% на 3-кімнатні;

-4% на 2-кімнатні;

-3% на 1-кімнатні.

 

Чим більша квартира, тим більші вигода та простір для кохання! Скористатися акцією можна у всіх житлових комплексах blago:

 

Manhattan UP, міське озеро

Унікальний проєкт матиме переваги, від яких життя тут буде ще яскравішим та цікавішим: басейн на даху, тераси з перголами, квартири з мініподвірям, двори з індивідуальним ландшафтним дизайном та дитячими майданчиками, яких досі в місті не було.

Акційна знижка: до –159 750 грн

 

Manhattan, міське озеро

ЖК бізнес-класу зі стильною архітектурою та інфраструктурою, яка забезпечує максимальний комфорт та доступ до усього необхідного без потреби виїжджати за межі свого дому.

Акційна знижка: до –131 350 грн

 

SKYGARDEN, мікрорайон Майзлі

Новий проєкт вражатиме містян найвищими у місті будинками висотністю 15-19 поверхів та найбільшою зеленою територією площею 30 000 кв. м. Особливістю ЖК буде власне озеро, панорамні види на місто, власний торговий центр та багато зелених зон для прогулянок та відпочинку.

Акційна знижка: до –264 000 грн

 

Comfort Park, мікрорайон Пасічна

Цей комплекс ідеально підійде для тих, хто полюбляє жити в стилі слоу лайф. Поруч з ЖК знаходиться зелена затишна набережна з річкою. Є зручне сполучення з іншими частинами міста. У Comfort Park технології та інновації гармонійно поєднуються з екологічністю та затишком.

Акційна знижка: до –145 600 грн та комора в цокольному поверсі секцій 19, 20, 21, 22 у подарунок!

 

«Паркова Алея», вул. Героїв Миколаєва

Великий мультикомфортний комплекс є місцем затишку та спокою, адже він розташований у передмісті, поруч з річкою та зеленою набережною. Продумана інфраструктура полегшує щоденні турботи, а переваги ЖК відкривають нові можливості для насолоди від життя.

Акційна знижка: до –96 200 грн

 

U ONE, мікрорайон Позитрон

ЖК комфорт-класу поєднує стильну архітектуру, сучасну інфраструктуру та домашній затишок. А локація комплексу дає миттєвий доступ до Вовчинецьких гір та найбільшого торгового центру в області – Veles Mall. Це саме те, що треба для любителів емоційного, насиченого та водночас комфортного життя.

Акційна знижка: до –88 320 грн

 

IQ House, поруч з університетом нафти і газу

Це нова сучасна нерухомість з раціональними рішеннями для розумного життя: стильна архітектура, колясочні та кладові, відкритий двір з ландшафтним дизайном, комерція на першому поверсі, футуристичний дитячий майданчик. У цьому ЖК буде зручно жити тим, хто звик до активного життя і шукає свій ворк-лайф баланс.

Акційна знижка: до –91 120 грн

 

Union, вул. С. Бандери

Комфортне, сучасне та доступне по вартості житло знаходиться неподалік центру. Красива архітектура, дизайн холів та території є естетичними перевагами ЖК, які разом з технологічними забезпечують якісне життя.

Акційна знижка: до –92 460 грн

 

Family Plaza, мікрорайон Княгинин

Ключова філософія ЖК – «Live. Work. Play» – означає можливість жити, працювати, розважатись, не виходячи за межі свого дому. Серед переваг комплексу: яскравий фасад, дизайнерські холи, просторий двір без авто із зонами для відпочинку дорослих та дітей, а також магазини, кавярні та різні сервіси на першому поверсі секцій.

Акційна знижка: до –140 250 грн

 

А5, бульвар Південний

Сучасний ЖК комфорт-класу розташований у центрі міста. На території комплексу передбачені дитячий та спортивний майданчики, закритий облаштований двір та підземний паркінг. Житло тут ідеально підходить для тих, хто хоче жити активно та сміливо, вдало організовувати робочі будні та знаходити час для відпочинку.

Акційна знижка: до –112 880 грн

 

Отримайте своє зізнання у коханні від blago на сайті компанії: https://blagodeveloper.com