Хід будівництва ЖК "Premiere" по вулиці Чорновола

Фотозвіт з будівництва житлового комплексу "Premiere" від будівельної компанії "Continental Development" станом на кінець січня 2018 року.

Будинок преміум-класу "Premiere" розташований у центрі міста по вулиці Чорновола. Це справжня європейська раціональність і добротність у всьому, адже в одному будинку збалансовані такі якості як висока функціональність, чудова геолокація та надійність.

  

  

 

 

Представлений комплекс всього одним дев'ятиповерховим будинком, який зводиться за допомогою монолітно-каркасної технології. Цегляні і газоблокові стіни утеплюються базальтовою ватою. У будівлі один під'їзд, розрахований на 27 квартир.

 

"Premiere" - житловий комплекс, в якому представлені 1-, 2-, і 3-кімнатні просторі апартаменти зі стелями, що досягають 3,4 м, та індивідуальним опаленням. У кожній резиденції буде встановлений німецький котел зовнішнього монтажу, що є новинкою не тільки для Івано-Франківська, але й для всієї України. Дана система буде працювати за принципом «клімат-контролю» і дозволить встановлювати необхідну вам температуру в кожній кімнаті індивідуально, а це значно знизить витрати на комунальні послуги.

 

Контакти будівельної компанії Continental Development: