Нове житло в мікрорайоні Пасічна в Івано-Франківську - вигідна інвестиція у майбутнє для всієї сім’ї

Аналіз ринку нерухомості Івано-Франківська показує, що клієнти, при виборі житла, віддають перевагу затишним мікрорайонам, із розвиненою соціальною інфраструктурою та близькістю до рекреаційних місць відпочинку. Зона вздовж дамби річки Бистриця Солотвинська у мікрорайоні Пасічна є саме таким унікальним місцем, де поєднуються всі побажання покупців.

На сьогодні мікрорайон Пасічна - це один із найрозвиненіших куточків Івано-Франківська. Фактично це окреме містечко, де є все необхідне для комфортабельного проживання мешканців міста. Район представлений широким асортиментом інфраструктурних об’єктів: садочками, школами, поліклініками, численними торговельними та розважальними центрами.  Тому не дивно, що будівельні об’єкти вздовж дамби річки Бистриця Солотвинська набирають шаленого попиту серед покупців нерухомості.

 

Вдале розташування, сміливі архітектурні рішення у поєднання із високими будівельними стандартами якості знайшли своє втілення у нового житловому комплексі Crystal River від будівельної компанії Continental Development.

 

Новобудова розташована у мікрорайоні Пасічна, поруч зеленої зони на березі річки Бистриця Солотвинська. Привабливість ЖК Сrystal River саме в кроковій доступності до парку та нової транспортної розязки. Високий рівень транспортної інфраструктури мікрорайону Пасічна підсилюють і основні автомагістралі Івано-Франківська. Відтак доїхати до центру можна за лічені хвилини. Ще один важливий елемент розташування комплексу - новозбудований дитячий садочок буквально під вінками квартир.

  

БК «Continental Development» подбала і про тих, хто переймається надмірним шумом із вулиць. Об’єкт зводиться за монолітно-каркасною технологію будівництва, що є однією з найбільш перспективних технологій зведення сучасних будинків. А енергоефективні двокамерні вікна забезпечать ізоляцію та затишок у помешканні.

  

Для утеплення фасаду ЖК «Crystal River» використовується мінеральна вата, яка займає одне з провідних місць серед утеплювачів. Цей матеріал володіє відмінними теплоізоляційними якостями, стійкий до перепадів температур, має високі шумо- і звукоізоляційні властивості. Мінеральна вата проста у використанні, у ній не заводяться комахи чи гризуни, та найголовніше те, що вона не горить і не плавиться

 

Завдяки таким технологіям будівництва ЖК «Crystal River» є привабливим об'єктом для інвестування. Термін експлуатації монолітних будівель триває до сотні років, тому попит на них із кожним роком все збільшується. Подібне житло вигідне не тільки для життя, але і для ведення бізнесу. Квартири можна легко перепродати чи здавати в оренду. Привабливості комплексу додають розвинена інфраструктура, близькість до центру міста та відпочинкові зони річки Бистриця Солотвинська. 

  

Для своїх клієнтів компанія Continental Development пропонує 1-, 2- та 3-кімнатні квартири із вільним плануванням за вигідними цінами.

 

Дізнатися більше про продаж квартир в ЖК «Crystal River», ціни й умови придбання нерухомості та іншу інформацію можна на сайті забудовника та у відділі продажу.

 

Контакти будівельної компанії Continental Development:

Адреса: м. Івано-Франківськ, вул. Грушевського 22а (3 поверх)

Телефон: +38(050) 057 6777, +38 (097) 057 6777

Е-мейл: office@continental-development.com