Інвестиція у нерухомість – ваш надійний шлях до фінансового добробуту


У сучасному світі одним із найбільш стабільних і надійних способів інвестування залишається нерухомість. Це найкращий інструмент не лише для збереження капіталу, але й для отримання чималого доходу.

 

На відміну від акцій чи облігацій, вартість яких може різко коливатися, нерухомість є надійною інвестицією, а ціна на неї постійно зростає



Так, вигідним активом для інвесторів є нерухомість від надійної будівельної компанії “Спілка забудівників”. Наша компанія пропонує варіанти інвестицій, з якими ваш заробіток – гарантований. Незалежно від обраного способу, оренда чи перепродаж, ви завжди будете у виграші.



Різниця між котлованом і зданим будинком – 25-30%

 

При інвестуванні на стадії будівництва, інвестор отримує значний прибуток на різниці вартості. Купівля нерухомості на етапі котловану зазвичай на 25-30% є дешевшою, ніж купівля готового об'єкта. Тобто при завершенні будівництва ви одразу ж отримаєте значний приріст вартості вашої інвестиції.

 

Дохідність від оренди – 7-8% у валюті

 

Інвестування у нерухомість для здачі в оренду може приносити стабільний дохід у розмірі 7-8% дол. Це чудова можливість забезпечити постійний грошовий потік, який з часом покриє витрати за придбання нерухомості та дозволить отримувати пасивний дохід.

 

Термін повернення інвестицій

 

При інвестуванні у квартиру для оренди, термін повернення інвестицій становить 10-12 років. Це означає, що ваші вкладення окупляться вже протягом цього періоду, після чого ви почнете отримувати чистий прибуток.

 

Або Перепродаж за 1-2 роки

 

Якщо ж ви плануєте перепродаж, то з нашими пропозиціями ви зможете отримати значний прибуток вже за 1-2 роки. Напрямок перепродажу є одним із найприбутковіших, адже він дозволяє примножити свої кошти швидко та ефективно.

 

Інвестуйте розумно з нашою будівельною компанією. Ми гарантуємо 100% надійності, стабільності та високого прибутку від ваших інвестицій!