Інвестиції в нерухомість: переваги


Інвестування в нерухомість – один з найпопулярніших методів збереження та примноження коштів серед українців.

 

Про переваги даного капіталовкладення розповів Аналітичний центр blago developer.

 

Збереження капіталу

Інвестиції в банківські депозити чи цінні папери вимагають обізнаності в тонкощах справи та щоденного моніторингу, щоб не «прогоріти» та не втратити кошти. Тому більшість підприємців та простих українців обирають раціональну альтернативу – інвестиції в нерухомість. Це дає змогу вберегти кошти від знецінення та, при потребі, вигідно продати майно у майбутньому.

 

Дохідність

Придбавши комерційну чи житлову нерухомість, можна фактично одразу отримувати стабільний прибуток від здачі в оренду. Вартість оренди і термін окупності в даному випадку залежить від престижності житлового комплексу, тому обирайте нерухомість, що найбільше відповідає сучасному стилю життя (комфортне планування, якісне будівництво, розвинена внутрішня інфраструктура, благоустрій території, паркінг тощо).

 

Орендні ставки мають тенденцію до зростання навіть у період застою на ринку нерухомості, говорять експерти. Тому купівля квартири вважається не лише вигідною з позиції захисту коштів від знецінення, але й стає ефективним інструментом ведення бізнесу.

 

Крім орендних ставок заробляти можна на зростанні цін нерухомості. В такій ситуації виграє той, хто має хоча б кілька приміщень чи квартир з хорошою ліквідністю.

 

Доступність

Щоб почати власну справу та отримувати прибуток від нерухомості, не потрібно спеціальних знань чи досвіду. Достатньо  консультації юриста і можна починати пошуки клієнтів.

 

Програми лояльності для покупців

Якщо у вас немає повної суми для придбання нерухомості, це не проблема. Компанія Blago developer пропонує  клієнтам програму безвідсоткового розтермінування виплат до двох років, що дозволить заощадити до 30% від суми. А при повній оплаті вартості можна отримати 10% знижки. Також будівельна компанія реалізовує програму обміну «Хрущовка» на нову квартиру».

 

Купити квартиру в Івано-Франківську на вигідних умовах можна у ЖК Паркова Алея, Comfort Park, Містечко Соборне, Район Manhattan, комплексі елітних апартаментів Parus від будівельної компанії Blago developer.