Чому не варто відкладати купівлю квартир цієї осені


Купівля квартири – серйозний крок, який потребує зваженого рішення, але відкладати справу на тривалий час теж не варто. У такому випадку втрати можуть бути більші ніж прибуток.

 

Аналітичний центр Blago developer дослідив ситуацію на ринках нерухомості, праці та енергетики. Експерти стверджують, що сьогодні найбільш вигідні умови для купівлі житла. Ціни стабільні, різких коливань не було від серпня, але такий стан невдовзі може змінитись.

 

Зараз серед покупців найбільше цінуються квартири, спроєктовані на вимогу часу: з використанням сучасних технологій, якісних матеріалів та наявністю інфраструктури.

 

Обираючи забудовника, українці спираються на те, які проєкти він уже реалізував, їх кількість та терміни здачі в експлуатацію. 

 

Наразі певна категорія клієнтів очікує більшого зниження вартості на квартири у новобудовах. Проте, таких прогнозів годі сподіватись.

 

Аналітика показує, що неминучим є зростання ціни квадратного метру. Чекати перших змін покупцям варто з наближенням новорічних свят.

 

Причиною цьому передують збільшення витрат на будматеріали, оплату праці, транспортні перевезення, послуги газо- та теплопостачання. Коливання валюти також вплине на ситуацію. Ще одним вагомим чинником формування ціни на первинну нерухомість стала політична ситуація у країні.

 

Аналітики оцінюють її як нестабільну. Підсумовуючи ці прогнози, можна зробити висновок, що інвестувати у нерухомість варто саме зараз. Це допоможе уникнути додаткових витрат у майбутньому та принесе покупцю свій зиск. 

 

Купити квартиру в Івано-Франківську можна у ЖК «Паркова Алея», «Comfort Park», «Містечко Соборне», «Main House», «Авторський», районі Manhattan, комплексі елітних апартаментів Parus від будівельної компанії Blago developer.