Нацполіція будуватиме на ділянці по вулиці Дудаєва житловий комплекс

Головноме управління національної поліції в Івано-Франківській області отримало містобудівні умови та обмеження для будівництва житлового комплексу на вулиці Джохара Дудаєва, 18.
Відповідне рішення було прийняте на засіданні виконавчого комітету 21 вересня.

 

Напередодні рішення виконкому, ГУ Національної поліції в області отримало дозвіл від облдержадміністрації на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вулиці Джохара Дудаєва, 18 з метою зміни її цільового призначення.

 

Відповідне розпорядження голова Івано-Франківської ОДА Олег Гончарук підписав 12 вересня.

 

По вулиці Дудаєва, 18 знаходиться чимала земельна ділянка ділянку площею 0,7766 га.

 

Ділянка на кадастровій карті 

 

Її цільове призначення - для розміщення та постійної діяльності Національної поліції України, її територіальних органів, підприємств, установ та організацій, що належать до сфери управління Національної поліції.

 

Ділянка відноситься до категорії земель промисловості, транспорту, зв'язку, енергетики, оборони та іншого призначення і перебуває у власності держави.

 

У розпорядженні зазначено, що ГУ Національної поліції в області звернулося змінити цільове призначення землі «для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури».