Гараж у Надвірній та офіси у Франківську: яку комунальну нерухомість можна орендувати через «Прозорро.Продажі»


Шукаєте приміщення для власної справи в Івано-Франківську чи в області? Державна система електронних аукціонів «Прозорро.Продажі» пропонує актуальні оголошення з оренди державного чи комунального майна практично у всіх регіонах України.

 

На сайті можна знайти різні варіанти нерухомості — офіси, склади, промислові споруди тощо. А додаткові фільтри допомагають відсортувати оголошення — наприклад, за регіоном, пише Курс.

 

Незабаром у системі «Прозорро.Продажі» пройдуть торги з оренди кількох об’єктів комунальної власності в Івано-Франківській області.

 

У місті Надвірна, що є центром міської територіальної громади, яка об’єднує 13 населених пунктів, пропонують орендувати гараж Прикарпатського військово-спортивного ліцею-інтернату. Йдеться про частину приміщень загальною площею майже 317 квадратних метрів на вулиці Захисників Маріуполя, 1 А. Об’єкт під’єднаний до електромережі, інші комунікації — відсутні. Стартова вартість оренди — менш як 3000 гривень на місяць. Онлайн-аукціон в системі «Прозорро.Продажі» відбудеться 24 січня, а заявки на участь у торгах прийматимуть до 23 січня.

Гараж у Надвірній оренда

В Івано-Франківську, у центральній частині міста, можна винайняти кабінети під адміністративну діяльність. Управління з питань майна спільної власності територіальних громад області виставило на онлайн-аукціони два об’єкти на вулиці Василіянок, 62 А. Будівля підключена до електромережі та систем водозабезпечення і каналізації, опалення — автономне.

 

  • На п’ятому поверсі адмінбудівлі доступні приміщення, які мають загальну площу понад 62 квадратні метри. Стартова вартість місячної оренди — 9,2 тисячі гривень. Цінові пропозиції від потенційних орендарів прийматимуть до 28 січня, а електронні торги заплановані на 29 січня.
  • Інший варіант оренди у цьому ж будинку — це кабінет на другому поверсі площею майже 21 квадратний метр. Стартує вартість оренди з більш як 3000 гривень на місяць. Онлайн-аукціон відбудеться 30 січня, заявки від учасників прийматимуть до 29 січня.
Кабінет у Франківську оренда
Офіс у Франківську оренда

Як взяти участь у торгах в державній електронній системі «Прозорро.Продажі»?

 

В онлайн-аукціонах можуть брати участь фізичні та юридичні особи з різних регіонів України. Користуватися системою не складно. Пояснюємо, що треба зробити.

 

  1. Зайти на сайт «Прозорро.Продажі» і перейти до розділу «Аукціони».
  2. Обрати напрям роботи — «Оренда державного та комунального майна» і отримати список доступних приміщень.
  3. За допомогою додаткових фільтрів можна відсортувати варіанти — наприклад, за регіоном.
  4. Якщо ви знайшли об’єкт, який вам подобається, то потрібно зареєструватися на одному із 40 акредитованих онлайн-майданчиків (перелік є на сторінці кожного об’єкта).
  5. Після реєстрації ви зможете подати заявку на участь в аукціоні та зробити свою ставку.

 

До речі, якщо у вас виникатимуть складнощі, на допомогу прийде персональний менеджер.