Чому вигідно вкладати капітал у нерухомість та які саме проєкти обирати


Інвестиції в нерухомість завжди були однією з найбільш популярних форм збереження і примноження капіталу. Особливо, якщо це нерухомість на стадії будівництва.

 

Адже те, що збудують, коштуватиме більше, ніж те, що вже збудовано. Економіка та суспільство розвиваються в напрямку зростання ефективності, де інформація та розумні рішення відіграють важливу роль — цього від забудовників вимагає і ринок нерухомості.

 

У цьому контексті варто згадати закон ноосфери Володимира Вернадського, який говорить, що інформація та інтелектуальні здібності спільноти є основними ресурсами та джерелами стимулювання економічного розвитку.

 

Міста, такі як Івано-Франківськ, акумулюють ці ресурси й, таким чином, стають центрами розвитку регіону. У постіндустріальну епоху, коли інформація та інновації є основними ресурсами, а продуманість міст стає ключовою умовою успіху, цей процес має вплив на усі сфери та галузі нашого життя.

 

Саме тому на ринку нерухомості розвивається конкурентне середовище, у якому забудовники не просто зводять стіни, а намагаються створити зручні та інноваційні простори для життя. Тож при виборі проєкту для інвестиції варто обирати компанію, яка піклується не про продаж квадратних метрів, а про комфорт та функціональність житлових комплексів.

 

Одним із таких в Івано-Франківську стане житловий комплекс SKYGARDEN від blago. ЖК SKYGARDEN – це ексклюзивний комплекс, де приватність і комфорт забезпечать унікальний простір для життя. Тут ми створимо новий прогресивний район міста з атмосферою, що підійматиме вище неба.

 

 

Тож у цьому комплексі мешканці зможуть проживати природне та інноваційне життя в пішій доступності до центру міста. Основні переваги SKYGARDEN:

 

- Архітектурна композиція. Каскадні будівлі з панорамними вікнами висотою до 19 поверхів (найвищі будинки в Івано-Франківську).

- Екопростір з власним озером. Інтеграція природного середовища в багатоквартирний комплекс.

- Розвинена інфраструктура. Закритий двір, спортивне поле, великий дитячий майданчик, торговий центр, підземний паркінг, велопарковка.

- Озеленення та ландшафтний дизайн створюють відчуття свіжості та легкості, адже тут спроєктована green-зоною площею 30 тис. кв. м.

 

Інвестиційні можливості: Вартість квартир (станом на травень 2024 року ): від 32 785 грн/м². Діапазон площ: від 35 до 102 м². Розтермінування: від 3 до 12 місяців.  

 

 

Саме тому SKYGARDEN – це житловий комплекс у ритмі майбутнього, який підходить для інвестиції вашого капіталу.

 

Зазначимо, що в Україні інвестування в нерухомість вже стало традиційним. Однак, щоб уникнути помилок, варто вибирати забудовника, який дотримується принципів економічно обґрунтованого будівництва та дбає про майбутнє.

 

Ми як компанія, яка будує сучасні ЖК в Івано-Франківську, є прикладом такого підходу. Наша команда не лише створює комфортне житло, але й розвиває необхідну інфраструктуру, що забезпечує високу якість життя мешканців.

 

 

Наші проєкти, в тому числі SKYGARDEN, спрямовані на довготривалий розвиток, що гарантує комфорт сьогодні й високу інвестиційну привабливість завтра.

 

Тож інвестування в нерухомість, особливо в розумні проєкти, є вигідним і не лише забезпечує збереження капіталу, але й сприяє розвитку міста та підвищенню якості життя його мешканців.