Архітектура оприлюднила проект багатоквартирної житлової забудови на вулиці Пасічній

У квітні цього року виконавчий комітет надав дозвіл на розроблення детального плану території на вулиці Пасічній, 13, 15, 17, 19.  Буквально через місяць своє «добро» на розробку ДПТ надала і міська рада. Там запланована багатоквартирна житлова забудова з приміщеннями громадського призначення.

Під будівництво відведено відразу чотири земельні ділянки, що знаходяться поруч одна з одною.  

 

Першою у списку зазначена ділянка площею 0,0509 га. Її цільове призначення - для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка). Територія відновиться до категорії земель житлової забудови. За даними кадастрової карти, земля перебуває у приватній власності Солодчука Дмитра Васильовича.

Ділянка на кадастровій карті 

 

Наступною йде ділянка площею 0,1 га. Її цільове призначення - для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка). Територія відновиться до категорії земель житлової забудови. Земля перебуває у приватній власності Сметанюк Галини Левківни. Крім того, на цю ділянку поширюється право суперфіцій, тобто право користування чужою земельною ділянкою для забудови. Ним володіє ТОВ «Злагода-Буд».

 

Ділянка на кадастровій карті 

 

За даними аналітичної платформи «YouControl», товариство з обмеженою відповідальністю "Злагода-Буд" засноване не так давно, а саме у березні 2017 року. Основний вид діяльності - будівництво житлових і нежитлових будівель. Одноосібним власником підприємства значиться Соляник Зорян Богданович. Очолює фірму Євгейчук Андрій Анатолійович.   

 

 

По-сусідству знаходиться ще одна ділянка із площею у 0,1 га. Її цільове призначення - для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд. ). Територія відновиться до категорії земель житлової забудови. Власниками цієї землі вказані відразу чотири особи – це Федотова Олександра Григорівна, Старчевська Мар'яна Григорівна, Савчук Ірина Григорівна та уже вище згадане товариство «Злагода-Буд».

 

Ділянка на кадастровій карті 

 

Насамкінець йде ще одна ділянка площею 0,1 га. Її цільове призначення - для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд. Територія відновиться до категорії земель житлової забудови. Власниками землі зазначені Будзенко Євген Васильович, Будзенко Любомир Васильович та товариство ««Злагода-Буд».

 

Ділянка на кадастровій карті 

 

Тепер із проектом забудови можна ознайомитися на сайті Департаменту містобудування, архітектури і культурної спадщини.

 

Згідно детального плану території, на Пасічній зведуться два дев’ятиповерхові будинки. Загалом, житловий комплекс розрахований на 120 квартир.

 

Проект ДПТ на вулиці Пасічній, 13, 15, 17, 19