Знижка на купівлю квартир поблизу парку ім.Шевченка

Вже 20 років будівельна компанія МЖК Експрес-24 успішно розбудовує Івано-Франківськ, створюючи комфортне житло.

Спеціальна пропозиція від забудовника "МЖК Експрес-24", з нагоди 20-го дня народження компанії: 10 квартир у зеленій зоні поряд з центром міста, поблизу парку імені Т. Шевченка (вул. Національної Гвардії) за ціною 12 500 грн./кв.м. Пропозиція дійсна до 30 червня 2016 року.  Будинки введені в експуатацію - є частиною майбутньої групи житлового комплексу з приміщеннями громадського призначення.  

З дня свого заснування компанія пов’язує свої стратегічні плани з вирішенням соціально-економічних проблем міста Івано-Франківська та регіону. Послідовна реалізація стратегії розвитку надала «МЖК Експрес-24» можливість протягом нетривалого часу створити власний проектний відділ, а також парк спеціалізованої техніки (на сьогодні налічує більше 50 одиниць), впровадити високі стандарти кадрової політики, розробити схему координації фінансових потоків, а також напрацювати ефективну модель управління компанією.

За масштабом впливу на сферу будівництва у Івано-Франківську, а також за об’ємами житлового будівництва міста та області «МЖК Експрес-24» не має конкурентів, продовжуючи утримувати позицію лідерства декілька років поспіль.