В центрі Івано-Франківська з’явиться новий дитячий садочок

В Івано-Франківську будівельна компанія «МЖК експрес 24» проводить будівництво дитячого садочку.

Дитячий дошкільний заклад розташований у мікрорайоні в межах вулиць Національної Гвардії - Є. Коновальця - О. Сорохтея. Садочок знаходиться на території нового житлового комплексу біля парку Шевченка в центрі Івано-Франківська.

 

 

 

Дитячий дошкільний заклад на 90 місць. Проектом передбачено розміщення групових осередків для п’яти груп (2 ясельні групи середнього та старшого віку, 3 дошкільні групи загального типу), адміністративних, допоміжних та господарських приміщень, приміщень медпункту з ізолятором та приміщень харчоблоку.

 

 

«Основна мета нашої компанії – це будівництво якісного та доступного житла. Квартири в новому мікрорайоні біля парку Шевченка задовільнять вимоги будь-якого покупця.

 

Одним із основних стандартів, які ми стараємось впроваджувати при будівництві наших будинків – це зручне планування та якісна інфраструктура. Враховуючи, що значна частина наших клієнтів це сім’ї з дітьми, то окрім зручних дитячих майданчиків, ми реалізовуємо проект будівництва дитячого садочка, який знаходитиметься всередині житлового кварталу.

 

Житловий комплекс в межа вулиці Національної Гвардії - це чудовий вибір помешкання для сімей, адже він розташований біля рекреаційної зони -  парку Шевченка, в 10-хвилинах від центру Івано-Франківська, має власний дитячий садочок і головне, це якісне та доступне житло», - зазначив директор будівельної компанії «МЖК-Експрес-24» Салига Олекса.

 

 

За інформацією та деталями звертайтеся за адресою м. Івано-Франківськ, вул. Січових Стрільців, 58 або за телефоном 0 (342) 77-60-27 та 0 (342) 77-77-50.

 

Контакти:

е-mail: Mgk-24@ukr.net

сайт МЖК: www.mgk.if.ua