БК "Ярковиця" пропонує спеціальні ціни на перші 20 квартир у новому кварталі "Галицький"

Будівельна компанія «Ярковиця» розпочала будівництво нового кварталу «Галицький». Об’єкт знаходиться по вул. Хіміків, поруч місця будівництва нового моста через річку Бистриця Солотвинська.

Квартал «Галицький» - це житловий комплекс від ЖК «Левада» в мікрорайоні Пасічна, розташований поруч із рекреаційною зоною річки Бистриця Солотвинська.

 

Основні переваги:

Зручне транспортне сполучення з центральною частиною міста, через 200 метрів будується новий міст, що з’єднуватиме мікрорайон Пасічна з іншою частиною міста;

 

Екологія та рекреація: передбачається прогулянково-відпочинкова зона, в проекті лабіринти із зелені та квітів, затишні сквери і квітучі бульвари, доріжки для прогулянок, поруч набережна річки Бистриця Солотвинська;

 

Соціальна інфраструктура території включатиме: школи, дитячі садочки, поліклініку, церкву, басейн ІФНМУ, футбольне поле, дитячий та спортивний майданчики, кафе, магазини, дитяча ігрова кімната.

 

З нагоди початку будівництва кварталу «Галицький» діються акційні ціни. Будівельна компанія «Ярковиця пропонує спеціальну ціну на перші 20 квартир. Також є можливість розтермінування до 4 років.

 

Деталі за телефонами офісу 0681556677, 0663000100, 0973000100