ЖК «Затишний»: ідеальне поєднання комфорту та функціональності простору


Житловий будинок на чотири під'їзди будується на вулиці Горбачевського та буде зданий в експлуатацію у III кварталі 2022 року.

 

Загалом у будинку буде 140 квартир, які вже доступні для бронювання В компанії Socium Developer переконані – кожен квадратний метр має працювати на комфорт їхніх мешканців.

 

Тож забудовник пропонує кілька варіантів планування квартир. Як кажуть, на різний смак та потреби.

 

Наприклад, в ЖК «Затишний» є квартири «європейського», комбінованого типу планування, де кількість кімнат визначається спальнями, а кухня об’єднана з вітальнею. Є варіанти й традиційного закритого планування, що підійде родинам, де для кожного важливий приватний простір. Крім того, для зручності власників квартир ЖК «Затишний», у більшості осель передбачені гардеробні.

 

А ще – просторі лоджії, сидячи на якій можна насолоджуватись прекрасним панорамним видом на місто.

 

Також мешканцям житлового комплексу будуть доступні нежитлові приміщення (комори) площею 2,35 м2 - 6,82 м2 та гаражі від 14,75 м2 до 28,49 м2. Це житловий комплекс, без перебільшення – з ретельно продуманою інфраструктурою, зручними транспортними розв’язками та функціональним зонуванням території. Медичні заклади, аптеки, пошта, банки, кав’ярні, ресторани, салони краси – все поблизу.

 

ЖК «Затишний» органічно поєднує в собі зручності великого міста та затишок передмістя. Також серед переваг ЖК «Затишний»:

 

- відмінне сполучення з центральною частиною міста;

 

- розташування неподалік з АС-2, з якої відправляються автобуси міжнародних та міжобласних маршрутів;

 

- велика кількість дошкільних та навчальних закладів;

 

- затишні зони відпочинку, дитячі та спортивні майданчики.

 

А ще Socium Developer пропонує максимально вигідні умови придбання квартири – безвідсоткове розтермінування на житло від забудовника. Йдеться про безвідсоткову виплату та фіксовану суму за квадратний метр, яка не зростатиме в період завершення будівництва.

 

Таким чином, при першому внеску від 20%, покупець отримує 21 місяць для виплати коштів, щомісячно або щоквартально.

 

Більш детальну інформацію ви можете отримати на сайті, за телефоном 0935056565 або завітавши до нас в офіс, що на вулиці Сєченова, 129а в Івано-Франківську.