Сучасно, ощадно та раціонально: ЖК «Затишний» будують з використанням керамічних блоків

Будівельна компанія «Юрікс» для будівництва житлового комплексу «Затишний» по вул.Кисілевської в Івано-Франківську використовує керамічні блоки Leier, які відрізняються високою міцністю і поєднують в собі не тільки вікові традиції виробництва кераміки, але і новітні технологічні розробки.

Раніше найбільш міцним і надійним матеріалом для зведення будинків вважалась керамічна цегла. Зараз, завдяки сучасним технологіям, в будівництві використовують вдосконалений варіант цегли — поризовані керамічні блоки.

 

 

Будинки з керамічних блоків довговічні, екологічні, досить економні за ціною, якщо розраховувати загальну вартість будівництва, мають хороші звуко- і термоізоляційні властивості. Технологія укладання керамоблоків під час будівництва житлового комплексу «Затишний» забезбечує надійнійсть і довговічність будинку. Про це розповіли в будівельній компанії «Юрікс»

 

«Будівництво з керамічних блоків йде швидко, з дотриманням певної технології. Кладка робиться лише на горизонтальний шар клею, товщиною до одного сантиметра. Так як керамічні блоки мають систему «паз-гребінь», вертикальні шви між ними не потрібно заповнювати розчином. Щоб зменшити поглинання вологи з розчину керамоблоки перед укладанням змочують водою. В якості розчину використовується суха теплоізоляційна суміш з основою з перліту», - розповів головний інженер будівельної компанії.

 

 

Використання керамічних блоків під час будівництва сучасних будинків вважається досить раціональним рішенням та забезпечує енергоефективність, а також робить житло доступним. Тож Ваше життя в ЖК «Затишний» завжди буде комфортним, затишним і сповнене гармонії. Адже будівельна компанія ТОВ «Юрікс» дотримується термінів будівництва, гарантує якість виконання будівельних робіт і будівельних матеріалів та враховує усі дрібниці, щоб створити індивідуальний затишок та комфорт Вашої оселі.

 

Контакти:

 

(050) 507 86 48, (097) 194 07 72