Хід будівництва ЖК "Затишний" станом на листопад 2017 року

Фотозвіт з будівництва житлового комплексу "Затишний" на вулиці Кисілевської в Івано-Франківську від будівельної компанії "Юрікс".

 

Житловий комплекс «Затишний» по вулиці Ольги Кисілевської, 31 в Івано-Франківську - це сучасний житловий будинок, де передбачено широкий вибір 1-кімнатних квартир з різною площею від 41 до 48 м2 та 2-кімнатних квартир, площею більше 60 м2 зі зручним плануванням. Всі квартири обладнані лоджіями.

 

У вартість квартир входить:

 

5-камерні віконні конструкції з енергозберігаючим склопакетом

надійні протиударні броньовані двері українського виробництва

якісне утеплення будинку

облаштування сходової площі облицювальною плиткою

благоустрій двору з використанням нічного освітлення європейського зразка.

будинок оснащений сучасним та великим ліфтом «Отіс»

 

Будинок розташований в екологічно чистій зоні, подалі від дорожнього смогу, вихлопів газу та щоденного галасу. Поруч школа, дитячий майданчик. Довкола – малоповерхове житло і приватний сектор. Це перспективний мікрорайон Івано-Франківська, який швидко розвивається.

 

 

 

Зручна транспортна розв’язка та інфраструктура є безсумнівною перевагою житлового комплексу. В зоні пішохідної доступності: школи, дитячі садки, магазини, супермаркет, салони краси, поліклініки, спортивні заклади і все, щоб створити ідеальні комфортні умови для майбутніх мешканців ЖК «Затишний» по вулиці Кисілевської, 31.

 

Ваше життя в ЖК «Затишний» завжди буде комфортним, затишним і сповнене гармонії.  Адже будівельна компанія ТОВ «Юрікс» дотримується термінів будівництва, гарантує якість виконання будівельних робіт і будівельних матеріалів та враховує усі дрібниці, щоб створити індивідуальний затишок та комфорт Вашої оселі.

 

Контакти: