Молода будівельна компанія "Цитадель" зводить по вулиці Хіміків свій перший будинок - перевірка від Побудовано

Компанія «Цитадель» має чималий досвід роботи на ринку будівництва та нерухомості. Як йдеться на сайті підприємства, уже понад вісім років фірма успішно вирішує питання пов’язані з реалізацією нерухомості – продає квартири у новобудовах, житло на вторинному ринку, комерційну нерухомість, земельні ділянки та особняки. Для цього вона активно співпрацює з іншими будівельними компаніями Івано-Франківська. Та у минулому році "Цитадель" вирішила не тільки продавати, але і будувати житло.

За даними аналітичної платформи «YouControl», товариство з обмеженою відповідальністю «Будівельна компанія «Цитадель» засноване не так давно, у липні 2016 року. На рахунку фірми один будівельний об’єкт – житловий комплекс «Цитадель – 1», в місті Івано-Франківську.

 

Будівництво нового багатоквартирного будинку розпочалося у вересні минулого року. З того часу, компанія щомісячно здійснює фотозвіт етапів будівництва на своєму офіційному сайті.

 

Виглдя будівництва станом на січень 2017 р.

 

 Вигляд житлового комплексу на рекламній продукції

 

Фірма позиціонує житловий комплекс як сучасний європейський архітектурний формат. Серед переваг називає оснащення квартир та їх енергоефективність. У безпосередній близькості від будинку розташовані школи №18 і №24, садки «Незабудка», «Вишиванка», «Віночок», супермаркет «Колібріс» та «Вопак», спортивний комплекс, торгівельний центр, відділення Нової пошти, продуктовий ринок, а також зручна транспортна розв’язка.

 

На сайті компанії зазначено, що будівництво дев’ятиповерхового житлового комплексу ведеться в місті Івано-Франківську, на вулиці Хіміків.

 

Згідно даних публічної кадастрової карти, за цієї адресою знаходяться три земельні ділянки, які компанія «Цитадель» орендує у приватного підприємця – Кухнія Павла Миколайовича. Право оренди на земельну ділянку площею 0,1165 га фірма отримала у липні, а на дві інші ділянки площами 0,1189 га та 0,1033 га – у серпні 2016 року.

 

Цільове призначення усіх трьох територій одне і те ж саме –«для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку». За законом вони відносяться до категорії земель житлової та громадської забудови, що цілком відповідає меті будівництва.

 

Вигляд земельної діляки площею 0,1033 га на кадастровій карті 

 

Вигляд земельної діляки площею 0,1189 га на кадастровій карті 

 

Вигляд земельної діляки площею 0,1165 га на кадастровій карті 

 

Цікавим є той факт, що місце розташування земельних ділянок зазначене як урочище «Довга Нива», с. Угринів, Тисменицького району, Івано-Франківської області. Тому незважаючи на своєї сусідство із містом, будівництво житлового комплексу ведеться на території Тисменицького району.

 

Підтверджує цей акт і декларація про початок будівельних робіт, яку Державна архітектурно-будівельна інспекція видала компанії «Цитадель» у серпні 2016 року.

 

У документі йдеться про будівництво багатоквартирного житлового будинку з приміщеннями громадського призначення по вулиці Довга Нива, с. Угринів, Тисменицького району, Івано-Франківської області. Фірмою підрядником зазначене підприємство «Монокарбуд».

 

 

За даними аналітичної платформи «YouControl», товариство з обмеженою відповідальністю «Монокарбуд» засноване у 2006 році. Засновником і керівником компанії є Тимчук Андрій Степанович. Розмір статутного фонду становить 3 240 000 00 грн.

 

Основний вид діяльності - будівництво житлових і нежитлових будівель.

 

 

 

Як уже зазначалося, ТОВ «БК «Цитадель» була створена у липні 2016 року. Згідно даних аналітичної платформи «YouControl» керівником фірми являється  Вовчук Олександр Мирославович.

 

 

Засновниками компанії зазначені Вовчук Олександр Мирославович та Петренко Василь Олександрович. Розмір статутного капітал заявлено у 50 000 гривень, по 50% внеску від кожного співзасновника.

 

Основний вид діяльності - організація будівництва будівель. Компанія «Цитадель» не фігурує у судових процесах і не має податкових боргів.