«МЖК «Експрес-24» - один із лідерів будівельної галузі

За масштабом будівництва в Івано-Франківську, а також за об’ємами житлового будівництва в місті та області фірмі «МЖК «Експрес-24» важко знайти конкурентів. Будівельна компанія продовжує утримувати позицію сильного лідера та надійного забудовника уже багато років поспіль.

Будівельна компанія «МЖК Експрес-24» на ринку Івано-Франківська уже понад 20 років. За цей час більше ніж 1000 сімей отримали власне житло. Її будинки відзначено всеукраїнськими нагородами, як кращі приклади житлового будівництва. Компанія також має нагороди і грамоти Івано-Франківської ОДА, обласної ради, міського голови, Всеукраїнської асоціації «УКРМОЛОДЬЖИТЛО».

 

Зараз будівельна компанія «МЖК «Експрес-24» веде будівництво двох масштабних проектів. Це житловий комплекс поблизу парку ім.Шевченка по вулиці Національної Гвардії і грандіозний житловий комплекс з власною інфраструктурою MILLENNIUM ECO APARTMENTS.

 

 

В будівельній компанії «МЖК Експрес-24» наголошують, що при зведенні житла керуються одним із основних своїх стандартів – це зручне планування та розвинута інфраструктура в поєднанні з створенням якісної та сучасної прибудинкової території з спортивними та дитячими майданчиками.

 

«Ми дбаємо про комфорт мешканців, тому здаємо в експлуатацію практично готові квартири з вікнами, дверима, стяжкою, штукатуркою, облаштовуємо загальні приміщення: сходові, коридори. До будинків підведено всі комунікації: вода, світло, газ. Фактично, новоселам залишається зробити невеликий ремонт, встановити меблі і можна жити. Ми пишаємось своїми будинками, адже кожен із них має унікальний фасад і відповідає архітектурному стилю міста. Хоча найбільше радує те, що найменші наші мешканці завжди задоволені, адже можуть безпечно і цікаво проводити дозвілля на ігрових майданчиках, які встановлені біля кожного нашого житлового комплексу», - розповідає керівник відділу продажу БК «МЖК Експрес-24» Наталія Бортник.

 

 

Також у будівельній компанії наголошують, що навіть після здачі будинку в експлуатацію фірма продовжує забезпечувати комфортне проживання мешканців житлових комплексів. Адже на базі «МЖК Експрес-24» створено власну житлово-обслуговуючу компанію «Експрес-Комфорт», яка займається створення комфортних умов для проживання.

 

«МЖК «Експрес-24» не зупиняється на досягнутому і вкотре підтверджує звання лідера на ринку нерухомості, адже компанія забезпечує іванофранківців не лише житлом, а й зводить соціальні об’єкти, які передає у комунальну власність міста.

 

«Івано-Франківськ — місто, яке активно розвивається. Все більше молодих сімей вибирають житло, з поглядом у перспективу. Тому будівельна компанія «МЖК «Експрес-24» будує сучасні школи та дитячі садочки. До кінця року плануємо завершити будівництво нового дитячого садочку на 90 місць, який значно додасть комфорту мешканцям нашого житлового комплексу по вул. Національної Гвардії біля центрального  міського парку ім..Шевченка», - зазначила керівник відділу продажу БК «МЖК Експрес-24» Наталія Бортник.

 

Контакти:

м. Івано-Франківськ, вул. Січових Стрільців, 58

тел.: +380 (342) 77-60-27

тел.: +380 (050) 433 14 03

Сайт: www.mgk.if.ua