ТОП квартири у Франківську місяця від "Спілки забудівників"


Літо лишень у самому розпалі, а ми вже готові презентувати вам декілька найпопулярніших квартир цього сезону в житловому районі “Княгинин”.

 

Площі квартир-фавориток: - 56,4 м² з терасою 6,7 м²; - 72,1 м² з терасою 5,7 м²; - 98 м² з терасою 4,3 м²; - 105,8 м² з терасою 9,6 м².

 

Загалом доступні квартири, площею від 56,4 м² до 145 м², з терасами – 6-15 м². Планування тут.

 

Декілька слів про те, чому їх обирають: просторі кімнати, високі стелі та великі вікна створюють відчуття простору і наповнюють квартиру денним світлом.

 

Завдяки двом рівням, сім'ї легше створити приватний простір та облаштувати різноманітні практичні зони як для проживання, так і для роботи вдома. Але це ще не все!

 

Однією з головних переваг цих квартир є доступ до власних терас, де можна облаштувати відпочинкову зону, – саме те, що потрібно у теплу пору. Уявіть собі вечори, проведені на свіжому повітрі з чашкою кави чи келихом вина, насолоджуючись краєвидом на місто та гори. Такі моменти дарують справжнє відчуття затишку і спокою. Не пропустіть свій шанс стати власником однієї з таких квартир. Літо ще триває, а це – ідеальний час для змін та нового етапу у вашому житті.

 

За детальнішою інформацією телефонуйте у відділ продажу: +380 96 2000 777 +380 97 2000 777 м. Івано-Франківськ, вул. Княгинин, 44. Сайт: https://fil-bud.if.ua.