В серпні в ЖК "Містечко Центральне" планують відкрити гімназію "Крила"


Третього липня керівництво та інженерно-технологічний склад будівельної компанії “Спілка забудівників” провели виїзну нараду у житловому комплексі Містечко Центральне.

 

Основна тема зустрічі – готовність приватної гімназії до відкриття, яке запланували на серпень цього року. У ході наради керівництво переконалося, що всі будівельні роботи тривають за планом і запуск освітнього закладу відбудеться вчасно!

 

Приватна гімназія розрахована на понад 300 учнів, на яких чекатимуть висококваліфіковані вчителі, просторі класи, бібліотека з читальною зоною та великий багатофункціональний спортивний зал із травмобезпечним гумовим покриттям.

 

Ми вже неодноразово повторювали, що якісна освіта є успішним стартом для дитини. Саме тому створюємо освітні заклади з ідеальними умовами для навчання у кожному нашому комплексі Так, у ЖР “Княгинин” вже функціонує приватна гімназія “Крила”, яка з 1 вересня запуститься як початковий освітній заклад. А на території ЖК “Зелений двір” та ЖК “Центральний” реалізована мережа дошкільних навчальних закладів “Вулик” з персоналізованою системою навчання.

 

БК “Спілка забудівників” – працюємо з думкою про майбутнє! За інформацією про актуальні планування квартир телефонуйте: +38 050 087 77 77, м. Івано-Франківськ, вул. Височана, 18. +380 96 2000 777 і +380 97 2000 777, м. Івано-Франківськ, вул. Княгинин, 44.