Як обрати енергоощадну квартиру: основні складові енергоефективності на прикладі ЖК «Crystal River»

Купуючи квартиру у новобудові, далеко не всі клієнти задумуються про енергоефективність житла. Неприємні реалії розуміють із першими платіжками, де рахунок, навіть за незначну житлову площу, змушує сім’ю затягувати паски.

Власнику житла неможливо самостійно досягнути високого рівня енергоощадності на рівні окремої квартири. Тому, аби забезпечити економію теплоносіїв в зимовий період, фахівці будівельної компанії «Continental Development» вирішують питання енергоефективності комплексно.

 

Потрібно визнати, що значна частина тепла, що надходить у наші квартири, витрачається вкрай марнотратно. Найбільшими «злодюжками» теплоенергії є дрібні шпарини, вентиляційні отвори, неутеплені стіни, недбало ущільнені вікна і двері. 

 

Думка про необхідність енергозбереження має бути присутньою вже на етапі планування будинку. Та простежити за всіма етапами будівельних робіт на об’єкті покупець не може. Залишається лиш гарантія якості та доброчесності від забудовника. 

 

Належна теплоізоляція, використання енергозберігаючих матеріалів, встановлення якісного котла, надійних дверей та вікон міцного профілю у довгостроковій перспективі дозволяють значно зекономити на опалені. 

 

Саме ці технології втілені у нового житловому комплексі «Crystal River» від БК «Continental Development». Об’єкт зводиться у комфортабельному районі міста, поруч зеленої зони річки Бистриці Солотвинської.

 

При будівництві ЖК «Crystal River» використовується монолітно-каркасна технологія будівництва. Фасад утепляється мінеральною ватою, що володіє відмінними експлуатаційними характеристиками. Цей матеріал – один із лідерів за ефективністю енергозбереження. Через його невелику масу не потрібно додатково укріплювати несучі конструкції. При цьому, мінеральна вата практично не промокає.

 

За ізоляцію та захист від зайвого шуму відповідають енергозберігаючі вікна з подвійним склопакетом та міцні вогнетривкі двері. Також у квартирах передбачено стяжку підлоги, фінішну штукатурку стін, становлення двоконтурного котла та лічильників із підключенням до комунікацій.

 

Дізнатися більше про продаж квартир в ЖК «Crystal River», ціни та умови розтермінування можна на сайті забудовника та у відділі продажу.

 

Контакти будівельної компанії Continental Development:

Адреса: м. Івано-Франківськ, вул. Грушевського 22а (3 поверх)

Телефон: +38(050) 057 6777, +38 (097) 057 6777

Е-мейл: office@continental-development.com