В Івано-Франківську здаються в оренду комунальні приміщення

Бюджет міста отримує чималий дохід від оренди комунального майна. Днями у газеті «Західний кур’єр» з’явилося оголошення про намір передати в оренду ще кілька об'єктів.

Першими у списку об’єктів зазначені нежитлові приміщення, розташовані на третьому поверсі в будівлі Івано-Франківської гімназії №2 на вулиці Шухевичів, 35, загальною площею 112 м кв. Максимальний термін оренди – на 2 роки 11 місяців. Вартість об’єкта оренди складає 956 950, грн. Об’єкт призначений для проведення занять з хореографії з погодинним графіком занять.

 

Далі йдуть нежитлові приміщення, що знаходяться на першому поверсі в будинку за адресою: вул. Євгена Коновальця, 128, площею 42 м кв. Максимальний термін оренди – на 2 роки 11 місяців. Вартість об’єкта оренди складає 280 476 грн. Об’єкт призначений для розміщення торгівельного об’єкту з продажу продовольчих товарів, крім товарів підакцизної групи.

 

Наступними для оренди пропонуються нежитлові приміщення, розташовані на першому поверсі та в мансарді будівлі на вулиці Січових Стрільців, 46А, загальною площею 37,7 м кв. Максимальний термін оренди – на 2 роки 11 місяців. Вартість об’єкта оренди складає 278 900 грн. Об’єкт призначений для здійснення виробничої діяльності (крім офісів) суб’єктів малого підприємництва.

  

Ще одні нежитлові приміщення площею 49 м кв, розташовані на першому поверсі в будівлі Івано-Франківської ЗОШ І ступеня №8 на вулиці Коломийська, 9. Максимальний термін оренди – на 2 роки 11 місяців. Вартість об’єкта оренди складає 418 020  грн. Об’єкт призначений для проведення курсів іноземних мов (з погодинним графіком занять).

  

Заяви про оренду зазначених об'єктів приймаються за адресою: м. Івано-Франківськ, вулиця Леся Курбаса, 2, перший поверх (приміщення в управління комунального майна Департаменту комунальних ресурсів Івано-Франківської міської ради). У разі надходження двох і більше заяв на один об'єкт, орендодавець оголосить конкурс.