В каталозі об'єктів медіа-порталу Побудовано в Івано-Франківську з'явилось 5 житлових комплексів

Протягом травня в каталозі новобудов медіа-порталу Побудовано в Івано-Франківську з'явилось 5 нових об'єктів, будівництво яких ведеться, або незабаром розпочнеться.

Незабаром в Івано-Франківську з'явиться сучасний та стильний мікрорайон в межах вул. Романа Левицького-Ленкавського - Manhattan. Однією із вагомих особливостей Manhattan є квартири в форматі Smart, і не дарма, адже проаналізувавши різні типи людей та сімей, їх стиль життя, вимоги до комфорту і якості, архітектори та дизайнери компанії “Благо” розробили сучасне планування, яке максимально забезпечує зручність для мешканців нових домівок. 

 

 

Житловий квартал "Левада Затишна" будівництво, якого ведеться поруч з супермаркетом "Сільпо"  по вул. Довженка. Особливістю нового кварталу "Левада Затишна" стане вигідне місце розташування. Тут зручне автобусне сполучення з усіма районами міста. Поруч дитячий садок, три школи, два коледжі, вище професійне училище, аквапарк і «Льодова арена». 

 

 

Будівництво ЖК "Вишневий", що розташований в зручному та затишному районі по вул. Шашкевича, 1 розпочалось на початку 2017 року. Вже збудовано 4 поверхи.

 

 

В травні будівельна компанія Франківський ДІМ розпочала будівництво житлового комплексу по вул. Сніжна, 52 .

 

 

Будівельна компанія ТЕМП розпочала будівництво житлового комплексу в с. Микитинці.

 

 

Слідкуйте за оновленннями об'єктів на сторінці >>>>>>>>.