В Івано-Франківську готують масштабну забудову, але проєкти рішень не оприлюднили


15 грудня сесія Івано-Франківської міської ради планує розглянути ряд питань щодо забудови міста.

 

Зокрема, планують затверджувати детальні плани території та вносити зміни в уже затверджені детальні плани, пише Галичина.

 

Однак, станом на 14:00 14 грудня проєкти рішень на сайті «Нормативних актів Івано-Франківської міської ради не оприлюднені».

 

Про намір розгляду цих питань повідомила депутатка міської ради Мар'яна Вершиніна.

 

«Опублікую питання, яке буде розглянуто на сесії Івано-Франківської міської ради, вже завтра, але чомусь на сайті його нема. А навіщо? Такі питання у цій раді приймають тихо. Надають дозвіл на розробку детального плану під забудову та вносять зміни в, уже раніше затверджені, детальні плани території. Запрошую до перегляду та ваших відгуків, коментарів. Найцікавіше почути думки мешканців, які проживають поряд. Як вам такі плани? А де, поряд з цим будівництвом, створення освітніх закладів? Де школи і садочки?», - написала Вершиніна на своїй сторінці у Фейсбуці.

 

Зокрема, йдеться про багатоквартирну житлову забудову поблизу заводу ВО «Карпати», багатоквартирну забудову у межах вулиць Надрічна-Чумака у с.Вовчинець, багатоквартирну забудову у с.Крихівці, багатоквартирну забудову та будівництво дитячого садка в межах вулиць Степана Бандери-Коновальця-Стецько, будівництво багатоповерхівок на вулиці Фізкультурній та Виноградній.