У Коломиї побудують спорткомплекс із басейнами та тенісними кортами

На Прикарпатті планують побудувати новий водноспортивний комплекс під назвою «Н2О». Влада обіцяє басейни, ігрові приміщення та громадські зони відпочинку. Будівельні роботи стартують вже у цьому році.

У місті Коломия невдовзі розпочнеться будівництво нового спортивного комплексу. У цьому на своїй сторінці у мережі Фейсбук запевняє секретар Коломийської міської ради Любомир Жупанський.

 

На широкий загал він представив проект майбутньої забудови - водноспортивний комплекс «Н2О». Старт будівництва запланований на друге півріччя 2017 року. Наразі триває підготовка проектно-кошторисної документації. 

 

 

 

Загалом, спорткомплекс включатиме в себе: зал боротьби; зал боксу; тренажерний зал; універсальний ігровий зал з трибунами для глядачів; чотири закриті хардові тенісні корти (один із них з трибунами); два 25-тиметрові басейни (один – відкритий,другий – закритий з трибунами для глядачів); гребний зал для байдарок і каное; малий басейн для навчання дітей плаванню; конференцзал.

 

«Будівництво такого масштабного комплексу має об’єднати депутатів Верховної Ради України, які є вихідцями з Коломиї, депутатів обласної ради і, звичайно ж, тридцятьох чотирьох депутатів Коломийської міської ради. Лише спільними зусиллями ми зможемо втілити у життя цей грандіозний проект, який докорінно змінить якість життя, що безпосередньо вплине на покращення здоров’я коломиян та гостей міста», - зазначив депутат від світлинами проекту.