Проект житлової забудови поруч міського парку та стадіону "Рух" винесено на громадське обговорення

Минулого тижня Івано-Франківська міська рада надала дозвіл на розробку детального плану території в районі вулиць Гетьмана Дорошенка - Сухомлинського. Сьогодні, 9 серпня, департамент містобудування архітектури та культурної спадщини виніс проект на громадське обговорення. 
Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості опубліковане у газеті "Західний Кур'єр". 
 
 
У газетному оголошені наведені основні техніко-економічні показники. Зокрема, проект передбачає будівництво двосекційного багатоквартирного житлового будинку, поверховістю у 9-10 поверхів. Забудова розрахована на 90 квартир. Загальна площа будинку становить 4 885,65 м кв.
 
 
Із проект ДПТ для будівництва багатоквартирної житлової забудови в районі вулиць Гетьмана Дорошенка - Сухомлинського можна ознайомитися в приміщенні департаменту містобудування, архітектури та культурної спадщини.
 
 
Відзначимо, що територія в районі вулиць Гетьмана Дорошенка - Сухомлинського знаходиться неподалік від центру міста. Поруч гуртожиток №5 від ПНУ ім. В. Стефаника, а у кроковій доступності міський парк ім. Тараса Шевченка та стадіон "Рух". 
 

Пропозиції до проекту приймаються до 23 серпня в приміщенні департаменту: (вул. Незалежності, 9, поверх, 5, каб. 504).