У Франківську на громадське обговорення винесено проект багатоквартирного будинку поруч міського озера

Департамент містобудування, архітектури та культурної спадщини виніс на громадське обговорення проект детального плану території для будівництва багатоквартирного житлового будинку з приміщеннями громадського призначення на вул. Гетьмана Мазепи, 128.

Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості опубліковано у газеті «Західний курєр».

 

Дозвіл на розробку детального плану території Івано-Франківська міська рада надала на сесії 31 липня.

  

Згідно проекту, на території по вул. Гетьмана Мазепи, 128 заплановане будівництво односекційного багатоквартирного житлового будинку, висотою у 7-8 поверхів. Забудова розрахована на 26 квартир. Площа квартир становить 2 060 м кв, площа забудови – 420 м кв.

 

За даними кадастрової карти, на вул. Гетьмана Мазепи, 128 зареєстровано дві земельні ділянки площею 0,0787 га та 0,0279 га відповідно. Їх цільове призначення – для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд. При цьому ділянки перебувають у приватній власності фізичних осіб.

 

Пропозиції до проекту ДПТ приймаються до 16 серпня в приміщенні департаменту архітектури: вул. Незалежності, 9, поверх, 5, каб. 504.