У Франківську хочуть розробити ДПТ під житлову висотку на вулиці Береговій

Питання про надання дозволу на розроблення детального плану території для будівництва багатоквартирного житлового будинку на вулиці Береговій 18/1,18/2, 20 та вулиці Чистій 23/2 винесено на розгляд сесії міської ради.

Під забудову відведено три земельні ділянки. Територія перебуває у приватній власності та підпадає під категорію земель житлової забудови.

 

Першою зазначена ділянка площею 0,0533 га по вулиці Береговій 18/1. Її цільове призначення - для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка). За даними публічної кадастрової карти, земля перебуває у приватній власності Архієрейської Людмили Іллівни.

 

Ділянка на кадастровій карті 

 

Наступною йде ділянка по вулиці Береговій 18/2, загальною площею 0,0434 га. Її цільове призначення - для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка). Правом власності на землю володіє Сташук Надія Олександрівна та Сташук Владислав Сергійович.

 

Ділянка на кадастровій карті 

 

Останньою зазначена ділянка площею 0,0726 га по вулиці Береговій, 20. Її цільове призначення - Для будівництва та обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд. У ділянки відразу чотири власники - Відоняк Олександра Ярославівна, Гринчишин Світлана Любомирівна, Петришин Олексій Дмитрович та Петришин Дмитро Михайлович. 

 

Ділянка на кадастровій карті