У Франківську через е-торги можна приватизувати приміщення під офіс, відділення банку чи пошти


Органи місцевої влади виставляють нерухомість на приватизацію виключно через аукціони «Прозорро.Продажі». Потенційні покупці можуть обрати об’єкт на сайті системи й позмагатися за нього на е-торгах.

 

В Івано-Франківську виставили на приватизацію комунальні нежитлові приміщення. Вони розташовані на першому поверсі будинку на вулиці Кисілевської, 40. Тут можна облаштувати офіс, відділення пошти, банку чи будь-який інший сервіс, пише Курс.

 

Це об’єкт у районі з розвиненою інфраструктурою та зручною транспортною розв’язкою. Неподалік є адміністративні, торговельні та освітні заклади, банки.

 

Загальна площа — більш ніж 110 квадратних метрів. Технічний стан оцінюють як хороший: є електрика, опалення, вода та каналізація. Вхід — окремий зі двору. На вікнах встановлені ґрати.

Приватизація. Івано-Франківськ - приміщення

Початкова ціна лоту — понад 1,5 мільйона гривень. Онлайн-торги відбудуться 3 червня, а пропозиції від охочих приймають до 2 червня.

 

Переваги системи «Прозорро.Продажі»

Місцева влада виставляє на приватизацію об’єкти, які не використовуються, щоб поповнювати бюджет громади.

 

Так, з початку повномасштабної війни органи місцевого самоврядування в Івано-Франківській області провели майже 70 аукціонів малої приватизації і заробили до своїх бюджетів майже 48,6 млн гривень.