У Франківську 35 учасникам АТО дали землю

Сьогодні, 13 вересня, в приміщенні міської ради відбулось визначення, шляхом жеребкування, адрес земельних ділянок в мікрорайоні «Опришівці» серед учасників АТО, які будуть відведені за рахунок інвентаризованої в даному районі території.

Загалом сьогодні мають визначити земельні ділянки для 35 учасників АТО, передає Фіртка.

Розподіл відбудеться методом жеребкування. Крім того, як зазначив міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків, кошти на оформлення документації виділись міська рада.

Як відмітив заступник міського голови Олексій Кайда, також ведуться перемовини щодо виділення землі у селі Гринівці Тлумацького району.

«Земельні ділянки різної конфігурації, є і 7 і 8 і 9 сотих. Тому вирішили методом жеребкування», - зазначив Олексій Кайда.

Крім того він відмітив, що комісією було вирішено у цьому районі надати земельні ділянки спершу інвалідам, а також учасникам бойових дій, які проживають в районі Опришівців.

Як відмітив Кирило Обладан на розгляд виконавчого комітету винесуть відповідний проект рішення, а на чергову сесію винесуть питання про складання проектної документації. Вже на наступній сесії розглянуть питання про передачу земельних ділянок у власність учасникам АТО.