Івано-Франківський локомотиворемонтний завод офіційно виставили на продаж

Завод був заснований ще півтора століття тому. У його розпорядженні виробничі приміщення та чимало устаткування, а також земельна ділянка площею майже у 10 га. Відтак початкова ціна лоту становить 33,92 млн грн.

Фонд держмайна оголосив про продаж з аукціону пакета акцій ПАТ "Івано-Франківський локомотиворемонтний завод" в розмірі 99,5% статутного капіталу товариства. Відповідне оголошення міститься у «Відомостях приватизації» за 24 травня.

 

Початкова ціна лоту складає 33,92 млн грн. При цьому статутний капітал товариства становить 19,56 млн грн.

 

Раніше Кабмін затвердив цілий ряд фіксованих умов для продажу підприємства. Зокрема, завод повинен зберегти основний вид діяльності, вчасно сплачувати податки та збори, оновити основні засоби та провести модернізацію виробництва.

 

При цьому у користуванні товариства перебуває 34 споруди та земельна ділянка площею 9,96 га.

 

Також у підприємства існує заборгованість перед бюджетом у розмірі 151,5 тис грн та по виплаті заробітної плати – 2 479,0 тис грн.

 

Сам конкурс з продажу пакета акцій локомотиворемонтного заводу буде проведено 6 липня 2017 року, об 11:00 год, у приміщенні Фонду державного майна України за адресою: м. Київ, вул. Генерала Алмазова, 18/9, кімн.

 

Довідково: ПАТ "Івано-Франківський ЛРЗ" заснований в 1866 році. Основний вид діяльності заводу - ремонт та обслуговування інших транспортних засобів. Станом на 1 квітня на підприємстві числиться 270 працівників.