У Франківській громаді на аукціон виставлять 3 комунальні об’єкти


Такі рішення прийняла Івано-Франківська міська рада під час 42 сесії 30 квітня цьогоріч. Йдеться про котельні в селі Хриплин, приміщення на Кисілевської, де зараз є відділення поштового зв’язку, та будинок на вулиці Тролейбусній. 

Повідомляє Інформаторпокликаючись на Івано-Франківську міську раду.

 

Всі три рішення зазначені від  30 квітня.

В селі Хриплин на аукціон має піти котельня за адресою Лісова, 5. Загальна площа приміщень котельні складає 286,9 метра квадратних. Наразі висновку про оцінку вартості котельні немає.

Наразі цей об’єкт є на балансі КП «Благоустрій».

У Франківську з молотка мають піти два об’єкти комунальної власності.

На вулиці Тролейбусній, 14  приватизовуватимуться нежитлові приміщення площею у 118 метрів квадратних. Як вказано у рішенні, знаходяться вони в підвалі будинку. Оцінка вартості складає  543 660 гривень.

Після приватизації зняти лот зі свого балансу має КП  «Управляюча компанія «Комфортний дім».

На вулиці Кисілевської, 40 приміщення площею у 112, 6 метрів квадратних оцінили у півтора мільйона гривень (точна вартість 1 570 150 гривень). У рішенні вказано, що це приміщення також є нежитловим. На Google maps можна побачити, що в цьому ж приміщенні знаходиться відділення поштового зв’язку.

Інформацію про приватизацію об’єктів мають опублікувати на сайті Департаменту комунальних ресурсів та сільського господарства Івано-Франківської міської ради.