Франківська влада виставила на торги комунальну нерухомість

Днями на сайті міськвиконкому з’явилося оголошення про проведення повторного аукціону з продажу кількох об’єктів нерухомості.

У якості першого лоту представлена недобудована будівля лазні по вулиці Стефаника, 31. Про намір продати цей комунальний об’єкт місцева влада заявила ще у листопаді минулого року та призначила аукціон на грудень. Тоді на торги виставлялись єдиним лотом і об’єкт нерухомості, і земля під ним. Початкова ціна лоту становила 8 млн грн. Та бажаючих викупити цей довгобуд так і не знайшлося.

 

 

Варто відзначити, що на повторний аукціон, який відбудеться 24 лютого, виставлено тільки недобудовану будівлю лазні, без земельної ділянки. Сама будівля має три поверхи, а ступінь її готовності ледь перевищує 50%. Початкова ціна лоту - 7 161 440 гривень.

 

При цьому, новий власник будівлі буде зобов’язаний сплачувати плату за користування землею. Однак, в запропонованих умовах продажу вказано, що об’єкт нерухомості продається без збереження спеціалізації.

 

Наступними на торги виставлені нежитлові приміщення площею 19,1 кв. м, по вулиці Чорновола, 122. Об’єкт розташований на першому поверсі будинку. Початкова ціна лоту становить 52 180 гривень.

 

 

Останніми у списку лотів зазначені нежитлові приміщення площею 27,2 кв. м. Об’єкт знаходиться на першому поверсі будинку по вулиці Ленкавського, 6. Початкова ціна лоту – 125 610 гривень. 

 

 

Читайте також: У Франківську не знайшлося покупця на недобудовану лазню по вулиці Стефаника – влада оголосила про повторний аукціон.

Усе майно "Коломийської паперової фабрики" виставлено на продаж.

Майно і землю Івано-Франківського арматурного заводу виставили на повторний аукціон за зниженою ціною.