Уже рік комунальний департамент намагається продати недобудовану будівлю лазні на Стефаника

В Івано-Франківську місцева влада ніяк не позбудеться довгобуду по вулиці Стефаника, 31. За останні рік недобудовану будівлю лазні виставляли на торги вісім разів.

Раніше Побудовано в Франківську повідомляло, що вперше аукціон з продажу незавершеного будівництва лазні пройшов у грудні минулого року. Тоді на торги виставлялись єдиним лотом і об’єкт нерухомості, і земля під ним. Початкова ціна становила 8 млн грн. Однак бажаючих викупити довгобуд так і не знайшлося. Останній аукціон з продажу комунального майна відбувся у листопаді, і знову безрезультатно.

 

Тепер на сайті міськвиконкому з’явилося чергове оголошення про повторні торги. Цього разу на аукціон виставлено незавершене будівництво лазні, без земельної ділянки. Об’єкт нерухомості має три поверхи, а ступінь готовності ледь перевищує 50%. Початкова ціна лоту становить 6 306 350 гривень.

 

Будівля знаходиться на земельній ділянці площею 0,2391 га. Цільове призначення землі - для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування, для обслуговування цілісного майнового комплексу. Та як вже згадувалося, ділянка продажу не підлягає.

 

Недобудована лазня продається без збереження спеціалізації. Крім того, покупець зобов’язаний завершити будівництво на протязі 3 років.

 

Довідково: Аукціон в електронній формі буде проведено Прикарпатською універсальною товарною біржею 27 грудня. За довідковою інформацією  можна звертатися у Департамент комунальних ресурсів Івано-Франківської міської ради за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Леся Курбаса, 2, тел. 53-02-19, 55-21-06.