ТОП 5 дивних вимог до орендованого житла

До оренди квартири мешканці ставляться не так серйозно як до купівлі, але у виборі помешкання не обходиться без курйозних випадків. Команда Побудовано в Івано-Франківську підготувала найцікавіші вимоги до орендованого житла.

Житло з євроремонтом, в районі з розвиненою інфраструктурою і бажано за неймовірно низькою ціною. Нестандартне планування приміщень, незвичайна панорама з вікна, наявність в будинку фітнес центру, подібними запитами вже нікого не здивуєш.  Мрії та фантазії орендарів, приводять рієлторів у чудернацький світ вигаданих будинків.

 

1. Душова кабіна на балконі. Панорамні вікна вже не в моді, мешканці хочуть розглядати краєвиди міста приймаючи гігієнічні процедури. Орендар, в цьому випадку не враховує, що виносити інженерні комунікації категорично забороняється.

 

2. Аура в квартирі. Більшість людей до оформлення квартири ставить звичайні вимоги: щоб було чисто і затишно. Але затишок всі сприймають по-різному. Часом обшарпана, хрущовка з хорошою енергетикою і наявністю домовика знаходить квартирантів швидше, ніж квартира в новобудові з євроремонтом.

 

3. Підвал на верхніх поверхах. Експлуатованою покрівлею, заздрісних родичів, не здивуєш, а от підвалом на 10 поверсі, цілком імовірно.

 

4. Помешкання біля цвинтаря. Шанувальники письменників, відомих культурних, політичних діячів, яким за життя не вдалось поспілкуватись зі своїми кумирами, часто обирають квартири в "респектабельних" районах поблизу кладовищ. 

 

5. Будинок має бути з червоної цегли. З точки зору орендарів, споруди зведені з іншого матеріалу не придатні для життя.